Te koop:

Omdat we er teveel gekocht hebben, bieden we 11 (zo goed als) nieuwe Itti Bitti Snap-In-One luiers aan in maat S (3,5 - 7,5 kg). Daarnaast bieden we een flinke stapel reserve inleggers en mini-inleggers te koop aan. Alles is enkel een aantal keer gewassen met speciaal wasmiddel.

Het gaat om de volgende kleuren luiers:

4 crèmekleurige

2 blauwe

1 turquoise

1 bruine

2 rode

1 paarse

Daarnaast 14 rechthoekige inleggers, 14 zandloperinleggers en 14 mini-inleggers.

Itti bitti luiers zijn opvallend dun en hebben een zeer slanke snit. De luier wordt op heuphoogte gedragen. De superzachte buitenkant is gemaakt van fleece velours en aan de binnenzijde gecoat met een waterdichte laag: er hoeft geen extra overbroekje om deze luier gedaan te worden. De binnenzijde is afgezet met zachte fleece en de luier sluit met drukknoopjes.

Bij een Snap-in-One horen 2 inleggers: een rechthoekige en een inlegger in zandlopermodel. Afhankelijk van de absorptiebehoefte gebruikt u één of beide inleggers.

De luier heeft minder droogtijd nodig, omdat de natte inlegger verruild kan worden voor een droge. Deze inleggers worden met drukknoopjes vastgezet (een “snap” - vandaar de naam). Extra absorptie verkrijg je door een mini-inlegger te gebruiken, je zet deze met drukknoopjes vast.

De nieuwprijs van de Itti Bitti’s bedraagt €19,90.

De losse inleggersets kosten nieuw €8,50 en de mini-inleggers zijn nieuw €2,80.

Nieuwwaarde van het hele pakket is €375,-

Vraagprijs: €175,- Ook losse luiers en inleggers zijn te koop.