Welkom op het forum van startpagina!

Dit forum staat op alleen-lezen. Je kan hier informatie zoeken en oude berichten terugvinden, maar geen nieuwe berichten plaatsen.

Naar overzicht van alle forums

HELP: ik zoek een adres voor (wasbare) inlegdoekjes voor stoffen luiers

  • mams-M

    Ik ben nu alles aan het klaarmaken voor mijn kindje dat binnen een week of 6 verwacht wordt. Ik wil noppies luiers gaan gebruiken, heb ik met mijn andere kinderen ook gedaan maar ik kan de inlegdoekjes nergens meer vinden. Wie weet waar ik ze zou kunnen kopen. Ik heb ze meestal van de Hema gehad, dat waren blauwe doekjes, Als de baby gepoept had gooide je dat heel gemakkelijk samen met de poep weg en als er alleen maar geplast was kon je ze zelfs nog uitwassen. Heel handig dus, de luiers waren dan ook veel gemakkelijker schoon te houden. Maar ik kan ze nergens meer krijgen…. Wie o wie kan mij helpen…

  • linda

    Beste,

    ik herken je probleem. Na veel zoeken kwam ik er achter dat dit alleen nog maar te koop is via internet.

    de grotere luiersite's verkopen rollen luiervlies, maar ok wat minderbekende site's zoals wolletje winterlok en de luierspecialist hebben het.

    de blauwe doekjes hebben ze nog wel bij www.isibv.nl.

    ik hoop dat je hiermee geholpen bent.

    Linda

  • Hilde

    Hoi!

    Wij hebben wasbare inleggers gekocht bij 'n klein Fins bedrijfje, igu*lee (www.igulee.fi, getipt door Finse vrienden). De ontlasting laat heel makkelijk van de coolmax-laag los en houdt de billetjes bovendien bij plasluiers kurkdroog. De website is in het Fins, maar je kunt Virpi, de eigenaresse in het Engels mailen.

  • Minka

    Hé, toevallig weer dezelfde vraag, dus weer hetzelfde antwoord:

    www.deluierspecialist.nl 120 vellen voor € 6,25

    www.kaatjekatoen.nl 100 vellen voor € 6,40

  • maaike

    Hoi,

    Je zult de inlegdoekjes vast al gevonden hebben. Maar ook bij babywalz kun je ze bestellen. 100 stuks in een doos van het merk Popli. Na een plasluier kun je ze gewoon wassen in de wasmachine. (ik was ze gewoon mee met de luiers). De goedgevulde gaan door de WC (kan) of in de prullenbak.

    Ze zijn daar goedkoper dan kaatje katoen. namelijk 5,95 per doos.

    succes en groetjes

    Maaike

  • lara

    Je kan ze ook bij de webshop De Andere Baby kopen. Dit zijn wel wegwerp inleggers 200 vellen voor €7,60

    gr. Lara